Touringcar en taxibedrijf AMOR.

Na jarenlang voor anderen actief te zijn geweest in de vervoersbranche besloten wij tien jaar geleden een eigen bedrijf te starten in Zwolle. Wat begon als een eenmansbedrijf groeide al snel uit tot een familiebedrijf en is thans ook deels gevestigd in Lelystad. Het succes van ons bedrijf is vooral te danken aan onze filosofie, dat de passagier altijd centraal staat en recht heeft op een respectvolle en persoonlijke benadering, waarmee zijn/haar reisplezier goed tot z’n recht komt.

Aan de veiligheid van de passagiers worden bij ons geen concessies gedaan! Onze chauffeurs zijn hoog gekwalificeerd en beschikken over gemiddeld meer dan 20 jaar rijervaring. Zij hebben door de jaren heen een rijke ervaring opgebouwd en hebben uitstekende contactuele eigenschappen, waarvan de passagier ten allen tijde optimaal kan profiteren. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij hebben altijd aandacht voor speciale wensen van de mensen, zodat wij zorg kunnen dragen voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij al onze reizen.

Onze passagiers zijn zeer divers, wij verlenen onze diensten aan oa. schoolvervoer, bedrijfsexcursies, familie-uitjes, en verzorgen georganiseerde reizen naar zowel binnen- als buitenland. De klant kan bij ons terecht voor een enkele touringcar, maar wij zijn ook in staat om hele grote groepen mensen te vervoeren. In het laatste geval kunnen wij zonodig gebruik maken van ons netwerk van vaste partners.

Dit jaar hebben wij het tienjarige bestaan van ons bedrijf mogen vieren. Bij deze gelegenheid is jongste telg van de familie officieel mede-eigenaar geworden van het bedrijf.  Om deze gebeurtenis te memoreren en om het kenmerk van ons bedrijf beter te benadrukken is besloten de naam “AMOR” te vervangen door “ISSY TRAVEL”. Dit doet de “ flexibiliteit en het gemak (=easy)”  waarmee wij onze klanten van dienst zijn beter tot zijn recht komen, en het is tegelijkertijd ook het koosnaampje van de veelbelovende jongste telg van het bedrijf!

In eerste instantie zullen wij nog beide logo’s van het bedrijf voeren, maar dit zal geleidelijk aan veranderen in het laatst genoemde logo.